Nyhet

Cloud Nothings til Oslo

Cleveland-bandet Cloud Nothings er aktuelle med kritikerroste «Attack On Memory» - i mai spiller de på Øya Open på Revolver i Oslo.

Stjernen til amerikanske Cloud Nothings har steget kraftig på kort tid. For et drøyt år siden var det få som hadde hørt om bandet som startet som soloprosjektet til Dylan Baldi. Så kom gjennombruddet med det selvtitulerte albumet i 2011, og allerede nå sitter vi med oppfølgeren, «Attack On Memory». Her på huset var anmelderen fra seg av begeistring for det nye albumet, og mente blant annet følgende da seks stjerner ble delt ut:

«Cloud Nothings gjennoppretter med «Attack On Memory» æren til en hel sjanger - FOR en plate dette er. Det føles ferskt, mye mindre fuzzete produsert enn tidligere, men samtidig med en følelse av nødvendighet og impulsivitet få forunt.»

Nå kommer indieheltene til Oslo for første gang, og da er det Revolver som får besøk. Arrangementet er i regi av Øya Open, og konserten med Cloud Nothings går ned onsdag 16. mai, og billetter legges ut for salg via platebutikken Tiger hvert øyeblikk.


ANNONCE