Nyhet

The Good, The Bad and The Zugly slipper album

Den hardtslående hadelandskvintetten utgir sitt debutalbum i begynnelsen av februar måned, og smakebiter loves i tiden fremover.

The Good, The Bad and The Zugly gjorde seg tidlig bemerket, og på fjorårets «Sitter fast i hælvete» leverte bandet kompromissløs og tilbakeskuende oslopunk skodd over samme lest som storhetene Turboneger og Anal Babes. Samtidig var bandet en opplevelse i livesammenheng, og deres heseblesende konserter kan ha hatt sitt å si til at de ble booket til å spille i Vika under fjorårets Øya-festival.

Senere har bandet utmerket seg med en rekke sterke sjutommere. Deres fjerde sjutommer ble sluppet samtidig med stallkameratene Haraball, og kom i juli.

Sjutommere er vel og bra, men formatet utgjør en kortvarig glede. I dag ble det derimot klart at The Good, The Bad and The Zugly albumdebuterer på nyåret. Deres kommende utgivelse har fått navnet «Anti World Music», og slippes via Fysisk Format fredag 1. februar.

Albumet skal etter sigende bare bestå av utelukkende nye låter, noe som gir en ekstra god grunn til å glede seg til februar. I følge presseskrivet handler de tolv låtene på det kommende albumet om en venn av bandet som ble med i Al-Qaida, om Oslo, om kjærlighet, om paranoia og om mistro til etablissementet.

«Anti World Music» er mikset av Tommy Akerholdt, som er kanskje mest kjent for sin rolle i band som Silver og Turboneger, og i sistnevnte band trakterer han trommesettet under navnet Tommy Manboy. Omlaget til albumet er også noe å skrive hjem om, da det er ført i pennen av tegneserietegneren Flu Hartberg, som er kjent for «Fagprat»-stripene i Dagbladet.

Samtidig blir det lovet at smakebiter vil serveres i løpet av denne måneden og neste måned, men mens man venter på disse og «Anti World Music» i sin helhet, er det en kjent sak at sommerens «Brainbomb» tåler noen runder til:

The Good The Bad And The Zugly - Brainbomb by TigerFysiskFormat

ANNONCE