if(navigator.userAgent.match(/MSIE|Internet Explorer/i)||navigator.userAgent.match(/Trident\/7\..*?rv:11/i)){ } Hundre Sunday Digestives

Nyhet

Hundre Sunday Digestives

Parkteatrets søndagskonsertserie, Sunday Digestive, har blitt et kjærkomment tilskudd i Oslos konsertjungel - i slutten av måneden feirer de konsert nummer 100 med en aldri så liten dagsfestival.

Sunday Digestive startet i 2008 med et ønske om å gi lokale og uetablerte artister en scene, og tilbudet har blitt omfavnet av både artister og publikum siden oppstarten. Noen av artistene som har spilt her siden starten, har rukket å bli folkekjære navn siden den gang. 

Når konsertserien nå feirer sin konsert nummer 100, så er det noen av favorittene som inviteres tilbake. Moddi, Hanne Kolstø og Morten Myklebust skal alle spille konserter på Parkteatret søndag 26. august, og i tillegg til disse hjemlige navnene, kommer også svenske Sea Lion. Sistnevnte er det den svenske DJ-duoen In My Kitchen som tar med seg, og de skal naturlig nok også spille plater denne kvelden.

Alle disse tre har rukket å gjøre seg svært bemerket med hver sine debutalbum. Moddi i 2010 med Spellemanns-nominerte «Floriography», Hanne Kolstø i 2011 med «Riot Break» og Morten Myklebust tidligere i år med sin selvtitulerte debut.


Og selv om konsert nummer 100 markeres med et lite tilbakeblikk, så er det ingen planer om å slutte med konseptet i nærmeste fremtid. Parkteatret selv uttaler følgende:

– Vår inspirasjon ligger i det å tilgjengeliggjøre og synliggjøre de små aktørene i en ellers stor og kommersiell bransje. Sunday Digestive har blitt et viktig tilbud i det lokale musikkmiljøet og vi håper at vi i framtiden også kan bidra til å gi disse artistene et godt startpunkt.

Søndag 26. august kan det altså lønne seg å dukke opp litt tidlig - dørene åpner nemlig klokken 16:00.


Sunday Digestive har videre utover høsten klargjort navn som Bow To Each Other, Jonas Aasen, Astrid & Ingunn og Let's Be Light. Parkteatret feirer også sitt 10-årsjubileum denne høsten, og har i den forbindelse huket inn tunge navn som The Hold Steady og Blonde Redhead.

ANNONCE