Nyhet

PREMIERE: Kolstø gjør comeback og slipper ny musikkvideo

Hanne Kolstø har de siste årene sluppet mye musikk med duoen Midnight Machine, men vi må tilbake til 2019 for å finne siste utgivelse under eget navn. Nå er hun endelig tilbake. Nederst kan du se den nye musikkvideoen til "Ei gate i Monopol".

Hanne Kolstø slapp i dag singelen «Ei gate i Monopol» med Jansen Records – en låt og en tekst som er "illustrerende for det lyriske nivået på det kommende albumet" (red. presseskriv"). Lydmessig er det elektronisk indiepop med et refreng som raskt setter seg på hjernen.

Artisten bedriver multitasking på imponerende vis om dagen. Som duoen Midnight Machine samme med Sigurd Thomassen har hun pløyd ut fengende singler siden 2021. I høst hadde en utstilling på Hvitsten salong der publikum fikk høre siste miks av en kommende plate, sammen med malerier av Kolstø.

Sjekk ut splitter ny musikkvideo under:


Hanne Kolstø bedriver multitasking på imponerende vis om dagen. Som duoen Midnight Machine samme med Sigurd Thomassen har hun pløyd ut fengende singler siden 2021. Hun hadde nylig en utstilling på Hvitsten salong der publikum fikk høre siste miks av en kommende plate, sammen med malerier av Kolstø.

ANNONCE