Nyhet

Young Dreams til Modular Recordings

Bergensbandet har signert kontrakt med plateselskapet til blant andre Cut Copy, The Avalanches, Wolfmother og Robyn.

Få norske band har fått mer internasjonal buzz rundt seg den siste tiden enn Young Dreams fra Bergen. Med Matias Tellez i spissen har det lekne kollektivet laget stemning på konsertscener hvor enn de har reist. Blant de mange konsertene, snakkes det fortsatt om konsertene de har gjort på både by:Larm og Hove.

Young Dreams består av en hel flokk mennesker, og blant de finner vi Fredrik Vogsborg (Casiokids), Richard Myklebust (The Megaphonic Thrift) og Chris Holm (Bloody Beach).

Nå er det klart at australske Modular Recordings skal gi ut debutalbumet til Young Dreams, og dette skal skje i løpet av 2012. Modular har siden starten i 1998 gitt ut plater som «Since I Left You» av The Avalanches og «In Ghost Colours» av Cut Copy. I Norge er det Tellé Records som slipper albumet. 

Dette er heller ikke det første norske bandet som er tilknyttet Modular. 120 Days ble tidligere i år en del av deres nye prosjekt, Club Mod, en serie av digitale singler/tolvtommere. Da var 120 Days-singelen «Osaka» først ute.

Young Dreams har enda til gode å gi ut noe fysisk, men spor etter bandet ligger strødd i diverse digitale kanaler. Blant annet på deres Facebook-side og denne selvtitulerte låten her:

Young Dreams - Young Dreams by modularpeople

 

 

ANNONCE