Nyhet

GAFFA ANBEFALER: Vampyren av Munch druknes i mensblod i Witch Club Satan sin nye musikkvideo

Witch Club Satan med ny, skamløs musikkvideo.

Det feministiske svartmetallbandet Witch Club Satan har de siste årene satt fyr på norsk svartmetall, og åpnet sjangeren for et nytt publikum. 

Trioen har sjokkert, imponert og provosert med sitt viscerale uttrykk og ekstreme live-show, blant annet med et blodrituale i Emmanuel Vigelands Mausoleum, der de tappet eget blod, brukt som maling av kunstner Kim Diaz Holm. 

Etter deres første klubb-konsert under Øya 2022, ble bandet utropt til not safe for work (NSFW) av NME, som kalte dem et høydepunkt som var «genuinely terrifying». I mars 2024 gav bandet ut det bejublede debutalbumet Witch Club Satan.  


I forkant av turneen, og med blikket rettet mot verden, sender bandet ut sitt hittil drøyeste visittkort, i form av en blodig musikkvideo med bilder hentet fra et av Norges nasjonale ikoner, Edvard Munch. Den er laget i samarbeid med Stian Andersen, en av Norges fremste regissører av musikkvideoer og fotografier (Turboneger, Kvelertak, Karpe, Robyn, Girl in Red, Røyskopp, Susanne Sundfør). 

Det oppleves som et naturlig neste steg å strekke seg ut mot et større, internasjonalt publikum, sier bandmedlemmene.

Vi tror at albumet, og prosjektet i sin helhet, får ny oppmerksomhet med en musikkvideo som befester vår visuelle slagkraft. Vi er ikke redde for å (mis)bruke norsk kulturarv, og stjeler Munch-maleriet «Vampyren» for formålet.  


Singelen «Fresh Blood, Fresh Pussy» er en eksplisitt, illsint låt, som drar svartmetallen tilbake til sine røtter fra punken. Låta skildrer fragmenterte og forstyrrede scener fra en ung kvinnes menstruerende liv, hennes komplekse forhold  til egen mor, syklus, seksualitet og sinne. Ifølge bandet er «Fresh Blood, Fresh Pussy» metallens svar på Cardi B’s låt "WAP", med glimt i øyet.

Ch-check it:

 


GAFFA ANBEFALER: Slug Boys lugger godt på "Mother Mary"

 

ANNONCE