Nyhet

BLODIG REKKE MED SHOWS FRA WITCH CLUB SATAN

Oslofestivalen Høstsabbat har sikret seg premieren av «Bloodmother»: det splitter nye showet fra svartmetallbandet Witch Club Satan.

Fredag 27. oktober går startskuddet for den eksklusive turneen til Witch Club Satan, før turen går videre innom Helsinki, Stockholm og Bergen.

Det loves en ekstrem opplevelse når Nikoline Spjelkavik, Victoria F. S. Røising og Johanna Holt Kleive stiller med en feministisk svartmetallforestilling kalt "Bloodmother", bygget på forholdet mellom mor og datter - hvor blodet flyter gjennom konserten som en rød tråd. Forestillingen er ment å være en kunstnerisk fremstilling av fødselen, aborten og de medfølgende blodige lakene.

Dette vil også være den første muligheten til å høre ny musikk fra bandet. Angående showet sier heksene "-Historiene om mor og datter er mektig underkommunisert, og fraværende i klassikerne. Bloodmother utforsker og bygger nye arketyper og myter. Hun omfavner og gjenoppretter. klisjéene fra tapte grandiose dramaer." 


Witch Club Satan kom til verden i 2022, hvor de debuterte en egenartet black-metal fusjon mellom konsert og teater som vakte oppmerksomhet og following - til tross for at vår egen anmelder ikke ble helt overbevist. I løpet av sitt første år som band herjet de en rekke festivaler i både inn- og utland, og toppet det hele med Tons Of Rock og Roskilde.

Turnédatoer følger:

27.10 - Høstsabbat, Oslo (NO)
19.11 - Baltic Circle, Helsinki (FI)
23.11 - Kulturhuset, Stockholm (SE)
25.11 - BIT Teatergarasjen, Bergen (NO)


ANNONCE