Nyhet

Torgeir Waldemar med ny musikk rett etter "At The Opera"

En drøy måned etter slippet av den karriere-oppsummerende konsertplata 'At the Opera' er Torgeir Waldemar klar med mer musikk. Sjekk ut splitter ny låt nedenfor!

Torgeir Waldemar er en artist med mange uttrykk, og aldri har det vært tydeligere enn når Mercy, søsteralbumet tilLove (2020), endelig lanseres. Love var et storslått rock-album, produsert med lag på lag av gitarer, kor og effekter, men på Mercy ser man heller det store i det små. Kun to musikanter i et rom, rett på sak, rett på tape.

Selv sier Torgeir Waldemar: «Utgangspunktet for Mercy var å lage motstykket til Love–men med samme verdi og relevans. De to albumene står sammen i et uatskillelig slektskap. Som Det gamle og Det nye testamentet, som hat og kjærlighet, natt og dag, sol og måne. Ikke minst som det gode og det onde. Det vi mennesker sliter med å få til å fungere i oss selv og blir konfrontert med hver eneste dag

Musikalsk går tankene i retning Townes van Zandt, Gene Clark og Neil Young. Plata ble tatt opp på på ¼” tape med kun to spor og uten pålegg eller lydbehandling av noen form etter at opptakene var gjort. Dette er det nærmeste man kommer å "fange lyden av rommet".  Mercy slippes på Jansen Records 6. september 2024.


"The Way You Make Me Feel" er første singel fra Waldemars kommende fjerde studioalbum Mercy – søster-albumet til Love fra 2020. Her hører vi Waldemar i en helt nedstrippet setting – vokal og kassegitar, pluss fela til Michael Barrett Donovan. 

 


ANNONCE