Nyhet

Ny singel fra Torgeir Waldemar: Flere detaljer og et tøffere uttrykk

GAFFA.no - alt om musikk.

Når Torgeir Waldemar er klar med ny EP, er det med «gamle» låter som har fått nytt liv.

I dag slipper Torgeir Waldemar singelen Streets (Electric), som blir det første sporet på hans kommende EP. Låten Streets ble først sluppet i 2014 som førstesingelen på debutalbumet hans, og den er for mange én av Waldemars mest kjente låter.

LES OGSÅ: Avslører sitt største irritasjonsmoment fra tiden med Spice Girls.


Denne gangen kommer den i en ganske annen forpakning. Begrepet fra den kommende EP-ens tittel, Jamais Vu, er fenomenet som beskriver når en velkjent situasjon føles fremmed og fjern; det helt motsatte av et déjà vu.

— Låter står aldri stille, i alle fall ikke for meg, de vil videre. Etter noen år med livespilling har mange beveget seg et godt stykke fra der utgangspunktet var. Derfor har jeg ofte en opplevelse av jamais vu, og det var slik denne utgivelsen ble født, sier han.

Artikkelen fortsetter under låten.

Vi blir altså invitert med inn i artistens nye tolkninger av egne låter på den kommende EP-en, og Streets (Electric) kommer i en herlig overraskelse av et lydbilde. At låten har et elektrisk format er ingen hemmelighet, men de nye arrangementene åpner også opp flere detaljer og et tøffere uttrykk som gir en ganske annen opplevelse.


LES OGSÅ: Aurora drar til skogs.


Vi lar den nye singelen sette standarden, og ser frem til neste møte med Jamais Vu.

ANNONCE