Nyhet

Her er de nominerte til årets Bendiksenprisen

Fem sterke musikknavn skal kappes om årets Bendiksenpris: Frida Ånnevik, Daniel Kvammen, Honningbarna, Torgeir Waldemar og Årabrot.

Fem sterke musikknavn skal kappes om årets Bendiksenpris: Frida Ånnevik (bildet), Daniel Kvammen, Honningbarna, Torgeir Waldemar og Årabrot.

Bendiksenprisen er på 100.000 kroner, og skal være et bidrag til en artist som er kommet et stykke på vei i sin karriere som plateartist eller liveartist. Oppkalt etter Arne Bendiksen, deles prisen ut i regi av GramArt, som er landets største interesseorganisasjon for artister.

Årets prisutdeling er den åttende i rekken – og det skjer 13. juni.


LES OGSÅ: Stiller opp i Manchester.

— Det har vært en morsom og vanskelig jobb å velge ut årets fem nominerte. Vi fikk inn mange nominasjoner fra mange ulike sjangre, og etter å ha vurdert opptredener, utgivelser og karrierer, har vi landet på de fem vi mener har «det lille ekstra» som gjør dem til gode kandidater til årets Bendiksenpris, sier styreleder Harald Sommerstad.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Tidligere vinnere er Karpe Diem (2010), Ida Jenshus (2011), Stein Torleif Bjella (2012), Monica Heldal (2013), Highasakite (2014), Spidergawd (2015) og Bow To Each Other (2016).

LES OGSÅ: Legger ut på norgesturné denne høsten.


(©NTB)

ANNONCE