Nyhet

HØR NÅ: Første smakebit fra Torgeir Waldemars kommende live-album

"Burden" er første smakebit fra 'At The Opera' som slippes på Jansen Records 26. April

Torgeir Waldemar spilte i 2022 en legendarisk konsert for et fullsatt Operahus i Oslo.
Konserten var ikke bare kulminasjonen og klimakset for det ambisiøse albumprosjektet Love (2020), men for hele hans karriere frem til da.

Waldemar trollbandt en utsolgt Operasal med fullt band og gjesteartister, og viste hele
spennet i sitt kunstnerskap. Nå blir denne konserten endelig tilgjengelig for alle. 26. april
lanserer Torgeir Waldemar At the Opera.

Country, americana og folkrock. Torgeir beveger seg sømløst mellom det akustiske og
følsomme til det hardere elektriske og rocka, men også det eksperimentelle, utforskende og progressive – med et knippe utstrakte låter som virkelig skinner i disse live-tapningene. For de som var til stede vil utgivelsen av «At the Opera» være et etterlengtet gjenhør med en unik og fantastisk konsert, mens for alle andre vil det være en aha-opplevelse og en solid påminnelse om å komme seg på konsert neste gang Torgeir Waldemar spiller i nærheten.


Denne kvelden, i Den Norske Opera, sto Torgeir Waldemar på scenen i front av en svært
utvidet versjon av hans faste band – som inkluderte: Anders Møller, Daniel Henriksen, Lars Arne Lindland, Håvard Krogedal, Christer Engen, Kristine Marie Aasvang, Ole-Henrik Moe, Kari Rønnekleiv, Theresa Mantorski, Kristin Alsos Strand og Magnus Skavhaug Nergaard. Tuva Syvertsen og Charlotte Qvale gjorde flotte gjesteopptredener. Konserten ble spilt inn av Anders Siegrist Oliver, mikset av Øystein Frantzvåg og mastret av Vegard Kleftås Sleipnes.

 


ANNONCE