Nyhet

The Smashing Pumpkins med overraskelsesalbum

Tidligere i år kunne vi fortelle hvordan det amerikanske rockebandet The Smashing Pumpkins hadde mottatt over 10.000 søknader om sjansen til å bli deres nye gitarist. Kiki Wong ble valgt ut blant disse og nå annonserer bandet (?) at de gir ut et overraskelsesalbum.

Jakten på en ny gitarist for The Smashing Pumpkins var i full gang sist vinter, og interessen var enorm, om ikke overveldende. Etter at annonsen ble lagt ut i begynnelsen av januar strømmet over 10.000 søknader inn, ifølge bandet.

Det USA-baserte bandet la ut en åpen annonse på Instagram i begynnelsen av januar, og inviterte potensielle kandidater til å sende inn sine musikalske CV.

UTE ETTER JOBB?: The Smashing Pumpkins leter etter ny gitarist

Antallet søknader ble så omfattende at åtte personer jobbet på heltid for å vurdere kandidatene og finne en erstatter for Jeff Schroeder, som forlot bandet i fjor høst etter 16 år.


Den nye gitaristen som ble valgt, Kiki Wong, hadde bare noen få måneder på seg til å tilpasse seg før The Smashing Pumpkins la ut på sin Europa-turné. World Is A Vampire-turneen startet i Birmingham, Storbritannia 7. juni og inkluderer ytterligere 22 datoer. Ingen spillejobb i Skandinavia er planlagt.

Nå er det annonsert at bandet vil gi ut et overraskelsesalbum 2. august med tittelen Aghori Mhori Mei. Deres siste verk, Atum: A Rock Opera In Three Acts, ble utgitt i mai i fjor.

Ingen musikk fra det kommende albumet har blitt avslørt ennå, men sporlisten ser slik ut:



1. Edin
2. Pentagrams
3. Sighommi
4. Pentecost
5. War Dreams Of Itself
6. Who Goes There
7. 999
8. Goeth The Fall
9. Sicarus
10. Murnau

 

ANNONCE