Nyhet

UTE ETTER JOBB?: The Smashing Pumpkins leter etter ny gitarist

"Søknadsprosessen er åpen for alle som er interessert"

Det er ikke uvanlig at en musiker, av en eller annen grunn, velger å forlate et band. Når det gjelder et internasjonalt anerkjent band med flere tiår og flere klare kultklassikere på CV-en, er det imidlertid uvanlig at de velger å gå ut med en offentlig stillingsannonse for å finne et nytt medlem.

Men det er likevel det The Smashing Pumpkins har valgt å gjøre her, noen måneder etter å ha skilt lag med en av sine gitarister, Jeff Shroeder.

"Selv om det var en veldig vanskelig avgjørelse, har jeg bestemt meg for å forlate bandet for å gi plass til å utforske en litt annen vei," sto det i en offisiell uttalelse tilbake i oktober fra Shroeder, som hadde vært med i bandet siden midten av 00-tallet. .


Og nå har du – i hvert fall i teorien – muligheten til å ta over plassen hans ved siden av Billy Corgan i bandet, som satte sterkt preg på 1990-tallets alternative rockescene med album som Siamese Dream (1993) og Mellon Collie & The Infinite Sadness (1995).

"The Smashing Pumpkins ser etter en ekstra gitarist. Søknadsprosessen er åpen for alle som kan være interessert. Søkere kan sende en CV og relevante vedlegg til [email protected]," sier det i innlegget, som ble delt fredag ​​og kan sees nedenfor.

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af The Smashing Pumpkins (@smashingpumpkins)


ANNONCE