Nyhet

Noel Gallagher vil at Dave Grohl skal slutte å be om en Oasis-gjenforening

Britpop-bandet Oasis ryktes nok en gang å være nær et comeback etter at de publiserte et mystisk innlegg på sosiale medier i fjor vår. Nå vil Noel Gallagher at Foo Fighters-frontmann Dave Grohl skal slutte å be om gjenforeningen.

2024 markerer 30-årsjubileet for Oasis' debutalbum Definitely Maybe, og Noel Gallagher har tidligere bekreftet en nyutgivelse av albumet, men avviste også rykter om en gjenforeningsturné med broren og resten av bandet. Den nye utgivelsen skal imidlertid inneholde musikk som tidligere har gått tapt i arkivene.

Til tross for brødrenes avvisning av spekulasjoner om en gjenforening, gir ikke fansen opp håpet. Brødrene har tidligere uttalt seg om en potensiell Oasis-gjenforening, og så sent som i 2023 svarte Noel at du "aldri skal si aldri" til ryktene.

Liam Gallagher har nylig lagt ut på sin Definitely Maybe-turné over hele Storbritannia og Irland og vil også spille albumet i sin helhet når han besøker Reading- og Leeds-festivalene i slutten av august.


Nå kommer broren hans, Noel, ut og ber Foo Fighters -frontmann Dave Grohl slutte å snakke om en mulig Oasis-gjenforening. Grohl har oppfordret bandet til å gjøre en i flere år. I Matt Morgans podcast forteller Noel hvordan han møtte Dave på Glastonbury-festivalen da de begge så LCD Soundsystems konsert der. Han snakket da også om at han ikke setter pris på at Grohl oppfordrer bandet til å gjenforenes.

For fem år siden da Foo Fighters spilte Reading Festival sa de at de ønsket å lage en underskriftskampanje for de som ønsker å se en Oasis-gjenforening. Noel svarte med å si at han ønsker å lage en begjæring for folk som vil at Foo Fighters skal legges ned.

LES OGSÅ: Oasis-teaser tenner fansens håp om gjenforening

ANNONCE