Nyhet

Oasis-teaser tenner fansens håp om gjenforening

Britpop-legendene ryktes nok en gang å være nær en gjenforening etter å ha lagt ut et mystisk innlegg på sosiale medier.

Mandag publiserte Oasis en kryptisk teaser på tvers av sine sosiale kanaler. Klippet, som skildrer en båt filmet oppifrån, har fått gruppens fans til å gå i spinn, skriver NME.  Videoen slippes uten noen bildetekst eller ytterligere forklaring, noe som har resultert i spekulasjoner om en mulig gjenforening.

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Oasis (@oasis)

2024 markerer 30-årsjubileet for Oasis' debutalbum Definitely Maybe og Noel Gallagher har tidligere bekreftet en nyutgivelse av albumet, men også avvist alle rykter om en gjenforeningsturné med broren. Albumet skal imidlertid inneholde ny musikk som tidligere hadde gått tapt i arkivet, men som nå er funnet.


Til tross for brødrenes avvisning av spekulasjoner om en gjenforening, blir ikke fansen begeistret. Brødrene har tidligere uttalt seg om en potensiell Oasis-gjenforening og senest i 2023 svarte Noel at du «aldri sier aldri» om ryktene.

Neste måned legger Liam Gallagher ut på sin Definitely Maybe-turné gjennom Storbritannia og Irland og vil også spille albumet i sin helhet når han besøker Reading & Leeds-festivalen.

LES OGSÅ:Bruce Springsteen gjenforent med gammel venn - hør på ny sang her


ANNONCE