Nyhet

Marcus & Martinus - Endelig tilbake på norsk scene

Etter å ha over lenger tid briljert i nabolandet skal guttene på sin kommende turné fylle opp spektrum - for første gang på 5 år

I begynnelsen av 2024 går pangstarten for den norske artistduoen Marcus & Martinus sin store nordiske turné: We Are Not The Same Tour prt 1. Det nærmer seg fem år siden den norske duoen fylte Oslo spektrum i 2018 – nå skal de gjøre det igjen.

" - Etter flere års venting gleder vi oss masse til å stå på den norske scenen igjen. Det er altfor lenge siden vi har hatt muligheten til å gjøre noe for det norske publikummet, forteller Marcus Gunnarsen." 

Bare 21 år gamle har Marcus & Martinus allerede etablert seg i store deler av verden, og i
fjor markerte de 10 år som artister. Gjennom årene har de st+r oppnådd suksess
internasjonalt. De har blant annet turnert over hele Europa, varmet opp for Jason Derulo, spilt på Nobelkonserten og solgt ut Avicii Arena to ganger på noen få minutter.


Den siste tiden har artistene vært å se på flere TV-show i Sverige. Under Melodifestivalen
tidligere i år deltok de med låten “Air” som har over 12 millioner avspillinger på Spotify og
havnet på en respektabel andreplass, kun slått av Loreen.  De deltok også på Masked Singer, bedre kjent som Maskorama her til lands, hvor de gikk helt til topps.

" – Det siste året har vært utrolig gøy, men det er ingen tvil om at det norske publikummet ligger hjertet vårt nærmest. Det blir fantastisk å endelig få komme tilbake til Norge og opptre for de norske fansene våre, sier Martinus Gunnarsen." 

 Med 4,9 millioner følgere på TikTok er de norske artistene blant de aller største på
plattformen i Norge. 


– Vi elsker å vise hvordan hverdagen vår er, og ikke minst være i kontakt med fansen. Det er utrolig at nesten fem millioner mennesker faktisk følger oss, sier Marcus.

Dette er turnédatoene: 


LES OGSÅ: GAFFA på TikTok: Se første klipp fra intervju med disse to superstjernene

 

ANNONCE