Nyhet

HØR NÅ: Marcus & Martinus med ny julelåt

På fredag lanserte den norske popduoen Marcus og Martinus julelåten: “Christmas To Me”. – Julen er uten tvil den beste tiden på året, sier guttene i forbindelse med slippet av deres aller første julelåt.  

For de familiekjære artistene, som stadig er på reise, har julen hjemme på Trofors blitt en hellig tid.

– Vi er veldig familiekjære, og setter stor pris på å kunne samle hele familien og tilbringe kvalitetstid sammen. I julen slipper vi alt annet, nyter god mat og lytter til deilig julemusikk, sier Marcus.

Meter med snø, badstue og isbading er for dem en sikker oppskrift på julestemning.

– Og langrennsturer og grilling i en snøfonn, legger Martinus til på listen over juletradisjoner.



Stjernespekket samarbeid

Låten “Christmas to Me" er et samarbeid med Fredrik Kempe, David Kreuger og Niklas Carson Mattsson, kreative genier som tidligere har skapt verdenshits for blant annet Britney Spears, Westlife, Backstreet Boys og Celine. Det er ikke først gang guttene har samarbeidet med dette teamet:

– Vi har blitt et godt team, og morsomt nok ble denne julesangen til på en varm sensommerdag i august, sier Martinus.


På spørsmålet om hvilke julelåter som er deres favoritt, i tillegg til deres egne Christmas To Me, er klassikere som “Driving Home to Christmas” og “Holy Night”.

Legger ut på nordisk turné

Nylig kunne Marcus og Martinus også dele at de legger ut på en nordisk turné på nyåret.


Det nærmer seg fem år siden den norske duoen fylte Oslo Spektrum i 2018, og nå skal de spille på flere store scener rundt om i Norden med We Are Not The Same Tour Prt. 1.  

ANNONCE