Nyhet

Marcus & Martinus returnerer til svensk MGP i 2024

Den norske popduoen Marcus & Martinus kunne i dag endelig bekrefte at de skal delta i den svenske versjonen av Melodi Grand Prix – Melodifestivalen 2024. Dette blir duoen sin andre deltakelse i den prestisjetunge musikkonkurransen etter deres debut i 2023, hvor de havnet på en andreplass.

– "Det var en utrolig opplevelse for oss, til tross for at vi ikke gikk helt til topps. Vi gleder oss enormt til å være tilbake på Eurovision-scenen! Det er egentlig ikke noe annet enn
førsteplass som er godt nok denne gangen," sier popduoen om årets deltakelse. 

De norske artistene er kjent for sine energiske opptredener og har de siste årene bygget oppen solid karriere, spesielt i Sverige. De gikk seirende ut av Masked Singer (Maskorama), kom på andreplassen i fjorårets Melodifestival og låten “Air” streamet til platinum i høst.

– "Vi ser frem til å gi publikum en minneverdig opptreden under Melodifestivalen. Vi kommer ikke til å spare på kruttet!", sier de norske artistene. 


I disse dager er Marcus & Martinus aktuelle med julelåten “Christmas to me”. På nyåret skal de ut på en større nordisk turné, og kan for det norske publikum sees både i Oslo og
Trondheim. Artistene lover også ny musikk i 2024. 

- "Det er mye som rører seg både i Sverige og resten av Europa, men et av høydepunktene for oss i 2024, er selvfølgelig å stå på den norske scenen igjen!" 

Marcus og Martinus skal delta i delfinale fem i Karlstad 2. mars, og den svenske finalen
holdes den 9. mars. Årets finale i Eurovision Song Contest 2024 vil finne sted på Malmö
Arena lørdag 11.mai, med semifinaler tirsdag 7. og torsdag 9. mai.


ANNONCE