Nyhet

NORSK SEIER I SVERIGE: Marcus & Martinus er det svenske bidraget under årets Eurovision

De norske tvillingstjernene Marcus og Martinus triumferer den svenske Melodifestivalen-finalen 2024 med bidraget 'Unforgettable'

Marcus & Martinus, de norske tvillingene som har tilbragt over halvparten av sine unge liv som popstjerner, har prestert den ærverdige heltedåden å "vinne over" våre gulblå naboer på deres musikalske hjemmebane: den svenske varianten av MGP, Melodifestivalen. Nå skal de norske guttene konkurrere på vegne av Sverige under den svenske finalen i Malmö.

 "Jeg har aldri opplevd en følelse som denne tidligere. Tusen takk til dere som stemte på oss." Sa Martinus til STV etter seiren, og viser takknemligheten ovenfor tiltroen det svenske folket har vist dem, spesielt med tanke på at de i utgangspunktet er "outsiders". De har hele tiden vært forberedt på at det kan være utfordrende å vinne som nordmenn, og møter seieren med både forvirring og ydmykhet.

Den bemerkelsesverdige suksessen i konkurransen cementerer deres posisjon som grensesprengende musikalske popstjerner i Skandinavia og utover, med uttrykk, talent og ikke minst sjarm - som kan flytte fjell. 


Gutta har tidligere etablert seg som GAFFA-venner under et koselig intervju fra 2022, og vi ønsker å stolt applaudere gutta for å være ekte legender. Gratulerer med norsk seier! I Sverige! Fytti så kult.

ANNONCE