Nyhet

UNDERGRUNN-Marstein låten "Sprite" - ikke et samarbeid med Coca Cola Norge

"Disclaimer: Dette er ikke et samarbeid med merkevaren Sprite eller Coca Cola Company Norge." Står det i presseskrivet til singelen.

Marstein, mest kjent som medlem av hiphop-kollektivet UNDERGRUNN, debuterte som soloartist for et år. Siden den tiden har 20-åringen bikket 35 millioner streams på Spotify. I sommer slapp han «Sommerhus» som per nå har 9 millioner streams på Spotify. 

For et par uker siden slapp han låten "Sprite", hvor han på coveret poserer med en genser og et askebeger hvor sprite-logoen er synlig. På askebegeret står det i tillegg "drink Sprite". Universal Music sier i sitt presseskriv at dette ikke har noe som helst å gjøre med et samarbeid mellom artisten og brus-leverandøren. På sosiale medier kan man likevel skimte tilsvarende samarbeid mellom Sprite og andre norske prominente artister. For eksempel Emma Steinbakken og Isah:

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Emma Steinbakken (@emmasteinbakken)



 

Låten har heller ikke noe tilsynelatende tematikk i teksten som har noe som helst å gjøre med Sprite, annet enn når han rapper på refrenget "trenger noen å lene meg på som Sprite". Så herved er det store usvarte spørsmålet: Er dette et frieri om sponsing fra Sprite, en svært søkt metafor - eller en kommentar på at norske artister lar seg sponse av brusen? Maybe we'll never know...


 

 

ANNONCE