Konsertanmeldelse

Send dem til Roskilde!

Undegrunn

Vindfruen, Øyafestivalen

Solen steker over scenen, men den største energikilden befinner seg rett foran oss. Undergrunn leverer en plettfri fremføring og vekker liv i et kokende publikum til det renner over av svette.

Fra toppen av Oslo har Undergrunn i år fortsatt erobringen og kapret unge hjerter fra Nordkapp til Lindesnes. Debutalbumet UNDERGRUNN toppet landets lister og har inndratt millionavspilllinger. I juni spilte de på VG-lista, foran en hærskare av strupekvalte fans.

I dag hoppet de rundt på Vindfruen og blåste strofe etter strofe utover hjemstedets sletter. 

En gjeng stjerneskudd
Noen har sovet godt i natt. Fra start til slutt er hele boybandet i sitt ess. Atmosfæren oser av selvtillit, energi og ungdommelig kraft. Rekkefølgen på låtene, samspillet mellom guttakrutt, outfits og scenefremtreden sitter som seks skudd.

Selv på de raskeste rap-partiene er hvert ord tydelig uten at det fremstår som diktering. Det er også meget sjarmerende at showet funker så bra uten andre effekter enn seks karer som spretter rundt på en scene. Det er vågalt å spille samme sang to ganger som avslutning, men når en ser publikums reaksjon da Italia ruller en siste gang. 

Book dem, Roskilde
Dette er et show som fortjener å blomstre på Arena-scene på Roskilde. Undergrunn blåser de ofte litt for steine, danske rapkollektivene av banen.

Konserten kan lett sammenlignes med A Tribe Called Quest på sitt beste.

Disse gutta er kommet for å bli. Med bagasje utelukkende bestående av hits, vil disse gutta kapre mang en scene i tiden fremover. Og det gledes enormt til fortsettelsen. Det er vanskelig å toppe dette, men de er enda så unge at det må jo gå an.

ANNONCE