Nyhet

STERKT COVER: Hør Cigarettes after Sex tolke Radiohead

Fire år etter deres siste studioalbum deler Texas-bandet en liten gave til fansen

Det har nå gått fire år siden det texanske bandet med det kinky bandnavnet Cigarettes after Sex sist ga ut et album.

Nå er det nyheter fra bandet i form av en coverversjon av Radioheads «Motion Picture Soundtrack» – opprinnelig utgitt på Radioheads album Kid A fra 2000. Du kan høre den nye versjonen av sangen nedenfor.

"Første gang jeg hørte sangen var en liveversjon med bare vokal og gitar, spilt inn på en konsert i 1997," sier Cigarettes after Sex-frontmann Greg Gonzales i en pressemelding, og utdyper:


"Jeg elsker måten de forvandlet sangen til den ferdige versjonen som de spilte inn år senere, men det var noe med den originale nedstrippede versjonen som jeg ikke kunne gi slipp på. Jeg ville at vår versjon skulle prøve å fange den følelsen og fokus på den vakre tristheten og romantikken jeg hørte i teksten," forklarer Gonzales, og legger til:

"Vi spilte faktisk inn sangen tilbake i 2015, samme dag som vi gjorde 'Affection' og coverene våre av 'Keep On Loving You' og 'Neon Moon', men av en eller annen grunn føltes det ikke helt riktig å gi den ut før nå . Heldigvis har sangen fått mer personlig betydning for meg gjennom årene, og jeg er veldig glad for at den endelig kommer ut nå."


ANNONCE