Nyhet

Natten-slipp til Slottsfjell

Der norske festivaler kjemper om publikum på dagtid, tar Slottsfjell med seg publikum inn i natten og lager verdens største nattklubb. Dagsprogrammet skal fortsatt samle de største artistene, men i dag ble det klart at Natten nærmest likestilles hva gjelder headlinere.

Tilsammen har dagens slipp over 2 milliarder månedligere lyttere og deres streams spiller lenger enn det er siden etablereringen av Norges eldste by. Natten skal fylles med den svenske superstjernen Zara Larsson, et unikt raveshow fra Arif & Stig Brenner, hele Norges Matoma, brasilianske Alok og britiske Joel Corry.

"Mange opplevde Zara Larsson som sitt høydepunkt i år, og nå tar vi tilbake Sveriges største pop-stjerne. Det blir en helt ny konsert denne gangen siden det blir inne på nattklubben," forteller festivalsjef Peter Eikeland.

Larsson er bekreftet til å avslutte onsdagen, mens Arif & Stig avslutter torsdagen og dermed Slottsfjell 2024. Hiphop-artistene opptrer stort sett hver for seg, men de gode kompisene har likevel lang historie sammen (også fra Slottsfjellfestivalen) og har samarbeidet på flere låter. De har tidligere solgt ut Oslo spektrum, og på Slottsfjells nattklubb deler de scenen igjen. Slottsfjell er den eneste opptredenen den populære duoen gjør sammen i 2024, og dit tar de med seg et helt unikt konsept.


"De gjorde tidenes liveshow under Uka i Trondheim. Det kommer til å bli en episk avslutning på festivalen," sier Eikeland.

Alok, som i 2021 og 2022 ble rangert som den fjerde beste DJ-en i verden av prestisjefulle DJ Magazine, er også bekreftet til festivalen neste sommer. Alok er både musiker, DJ og plateprodusent, og har mange millioner avspillinger på store hits som «Jungle», «Hear Me Now», «Piece Of Your Heart» og «Never Let Me Go». Det samme er britiske Joel Corry. Han står bak Superhiten «Head & Heart» som har imponerende 1,2 milliarder avspillinger på Spotify alene, og briten har 13 millioner månedlige lyttere. I tillegg til å være DJ og produsent er han også kjent fra MTVs realityserie Geordie Shore. 

 


ANNONCE