Nyhet

Kvelertak tar Miniøya 2024 til et nytt nivå!

"Endelig er det barnas tur til å få oppleve Norges råeste liveband!"

Små og store rockefans, er dere klare? Miniøya slår på stortromma i 2024. Når Norges største barnefestival inviterer til fest, er det med rock i monitor og selveste Kvelertak på plakaten. Dette blir den eneste muligheten til å oppleve Kvelertak i Oslo neste sommer.

Helt siden oppstarten i 2007, har gjengen fra Stavanger vist oss hva de er gode for. Kvelertak har utvilsomt satt spor innenfor både norsk og internasjonal hardcore/metall. Med bunnsolide utgivelser og en rekke turnéer i inn- og utland kan vi trygt si at de er et av landets mest hardtarbeidende, erfarne og respekterte liveband. 

Nå er bandet klare for å rocke med barna på Miniøya søndag 9. juni 2024. Det unge publikummet vil bli servert både gamle hits og nye bangers fra femtealbumet Endling. Albumet har blitt hyllet for å være like rått og organisk som et barns latter, med riff og melodier som vokser vilt, akkurat som barnas fantasi ;)


«Kvelertak omtales som et av verdens beste liveband. Den opplevelsen bør ikke være forbeholdt voksne. Med sin rause og energiske rock er Kvelertak det perfekte bandet til å overraske og engasjere barna på Miniøya.» – Laila Egeberg, kunstnerisk leder for Miniøya

Miniøya er Norges største musikk- og kulturfestival for barn, og arrangeres årlig i Tøyenparken i Oslo. Festivalprogrammet består av musikk, teater, litteratur, disko, dans og aktiviteter. Festivalens målgruppe er barn fra 0-12 år med familie. Barn under 2 år kommer inn gratis og behøver ikke billett. Miniøya 2024 arrangeres 8. og 9. juni. Billetter til Miniøya kjøpes på Ticketmaster.no.

Miniøya mener alvor når de sier at de er en festival for barna, på barnas premisser. Derfor har festivalen 16 års øvre aldersgrense. Det betyr at alle besøkende over 16 år må komme i følge med barn. Ett barn kan selvfølgelig ta med seg så mange voksne hen vil på Miniøya, så lenge alle har billett. 


For mer informasjon og nye programslipp, følg med på www.minioya.no.

ANNONCE