Nyhet

BUKTAFESTIVALEN 2024: Kvelertak, Motorpsycho og Heave Blood & Die til hovedscenen

Headbængende rocke-entusiaster risikerer nakkesleng 19. - 20. juli i Tromsø.

Kvelertak og Motorpsycho har allerede satt en høy standard for norsk rock, og vi tror at de setter enda høyere standard på Bukta i sommer. Tromsøs egen Heave Blood & Die kommer med nytt album i januar, og har imponert på ulike scener i hele Europa. Å løfte dem til Telegrafbukta Scene til sommeren er et bevis og en bekreftelse på det store talentet og den fantastiske musikken som blomstrer i nord.

"- Vi har som formål å videreutvikle nordnorske artister, og Heave Blood & Die er virkelig et band som fortjener en spot på hovedscenen. Jeg hørte masteren på den nye skiva deres i sommer, og var ikke i tvil om at vi skulle ha dem på Telegrafbukta scene neste sommer. Dette kommer til å bli så kult," sier en fornøyd festivalsjef, Marianne Saus.

Forrige uke ble også The War On Drugs, annonsert til festivalen. Med sitt siste studioalbum I Don’t Live Here Anymore fra 2021, som mottok strålende kritikker, har bandet bevist sin enestående evne til å konsekvent skape moderne rockemusikk musikk av høy kvalitet.


"Å få The War on Drugs tilbake til Bukta er en drøm som går i oppfyllelse. Åpningskonserten deres i 2014 snakkes fortsatt om som en av de beste konsertene i Buktas historie, og vi gleder oss utrolig mye til at et av århundrets beste rockeband skal avslutte hele festivalen," forteller en henrykt bookingsjef i Buktafestivalen, Isak Harbitz.

 

 


ANNONCE