Nyhet

Ukens GAFFA-tape: – Vi er alle kategorier på Pornhub

Atter en mandag, atter en GAFFA-tape. Hør den beste nye musikken i én spilleliste.

Hver mandag oppdaterer vi vår spilleliste med den beste nye musikken, nøye håndplukket og satt sammen av vår redaksjon.

Sjekk ut våre utvalgte anbefalinger nedenfor, i tillegg til de øvrige låtene som ligger på vår 30-spor lange liste «Ukens GAFFA-tape». Denne uken kan du få med deg noen høydepunkt fra album vi har anmeldt denne uken – blant annet Fangst og Ane Brun. Skikkelig gode vibber på Blade, Palmistry og Isabella Lovestorys «Bad vibes». Albumaktuelle Krissy Mary er også på listen, i godt selskap av slike som Legs 11 og Åsne Hovda

Foto: Siri Granheim
Foto: Siri Granheim


ARY – Angels among us
Etter å ha sluppet et av årets råeste album i februar higer vi etter hver eneste nye dråpe fra ARY. Denne gangen flekser hun hvilken klubbmusikk hun er i stand til å produsere om hun bare vil. Samtidig kommer selvfølgelig «Angels Among Us» med den suksessfulle signaturlyden hennes. Resultatet er slående.

– Geir Magne Staurland

Djevel – I daudens dimme natt
På «Daudens Dimme Natt» utmanes en ti minutter lang svartmetallsreise, gjennom skogskledde åser og avgrunnsdype juv. I det ene øyeblikket maler Djevel frem sine karakteristiske, mørke og repetitive lo-fi-riff som et lydteppe for ørene, i det neste utforsker de Ulver-aktige sekvenser med folkemusikktoner og kråkelyder som bakgrunnsstøy. Det hele er lappet sammen til en fornøyelige, atmosfærisk og referansetung vandring gjennom dødens dimme natt, med full beherskelse av sjangeren og alt det skulle innebære.


– Geir Magne Staurland

Darkowa – All Up In My Head
DJ og artist Darkowa var blant de nominerte til Årets Stjerneskudd på Bylarm i 2021, og har siden den gang benyttet tiden til å produsere det som nå blir hennes debut-EP sammen med produsente Henrik The Artist og MAUD. På singelen «All Up In My Head» serveres vi Darkowas sensuelle vokal som bader i frodige breakbeats, og er i mine øyne en pekepinn på at dette er en EP som kommer til å være verdt å sjekke ut.

– Viljar Sæbbe


Benedikt – One day at a time
Redd meg fra meg selv! Jeg er en mannlig protagonist i en film fra tidlig 2000 og jeg trenger at dine uvanlige hobbyer og fragmenterte tankerekker drar meg inn og ut av selvrealiseringen. Ikke? Vel, et annet alternativ er å la meg marinere i de ømme vokalharmoniene på Benedikts nye låt «One day at a time». Dette er lydsporet til Garden State ala 2022. 

– Ellisiv Sunde Myrva

Søn – HD Sol
Danske Søn skaper en så hektisk stemning på sin nye låt, at når de forteller at vi er alle kategorier på Pornhub, så blir det er merkelapp man bare svelger og et støkk i angsten om hva slags manifest om våre liv internett er. Kjøper singelen på CD, jeg. 


– Ellisiv Sunde Myrva

ANNONCE