Nyhet

VIDEO: Kjærlighet og tap møtes i Suedes nye kortfilm

Svart-hvitt-filmen utforsker de samme temaene som det kommende albumet.

Autofiction: A Short Film ledsager Suedes niende album, Autofiction. I den rykende ferske kortfilmen går hovedpersonene Chris og Hannah på konsert med bandet, noe som får dem til å se tilbake på minnene med hverandre.

De to hovedpersonene er noen som både bandet og regissøren, Katie Lambert, kan kjenne seg igjen i, står det i en pressemelding.

Både tittelen på filmen og albumet indikerer et personlig utspill fra det engelske rockebandet.


Deler tematikk

Autofiction: A Short Film tar opp noen av temaene som vil finne sted på albumet, intet mindre enn ungdommen, alderdommen, kjærlighet, tap, frykt og glede. Alt dette skal utfolder seg i historien om Chris og Hannah, sier bassist Mat Osman i filmens presseskriv.

Det er bandets første kortfilm, men de er allerede kjent for å fjerne grensene mellom film og musikk – for eksempel i 1993, da de laget konsertfilm og igjen i 2015, da de spilte Night Thoughts over en stumfilm.


Sangene «15 Again» og «She Still Leads Me On» er de første singlene fra albumet som slippes 16. september 2022. Bandet er for øyeblikket på turné, og imponerte stort under Øyafestiivalen i Oslo.

Se kortfilmen her:

 

 

ANNONCE