Nyhet

Suede med gode nyheter

GAFFA.no - alt om musikk.

Fansen til Suede kan glede seg. Et nytt album er på trappene. 

21. september blir det et nytt albumslipp fra britene som har gitt oss klassikere som Trash, Beautiful Ones og Saturday Night, melder NME.

LES OGSÅ: Suede til GAFFA: — Vi var del av en nasjons kulturelle utvikling.


I intervjuet med musikkmagasinet forteller frontmannen Brett Anderson at albumet har fått tittelen The Blue Hour. Han beskriver albumet som mer variert enn det forrige, og når han blir bedt om å beskrive dets karakter, sier han:

— Sønnen min er min muse for tiden, og jeg skriver om ham – og gjennom hans øyne. Han inspirerte til boken jeg nylig skrev, «Coal Black Mornings». Han var også inspirasjonen bak de to forrige albumene, og dette er fortsettelsen av det. Jeg har alltid skrevet fra ulike perspektiv, og nå går det mye i barndommens redsler, så det er ganske ubehagelig på mange måter.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Etter å ha herjet med mange hiter på 90-tallet gikk medlemmene i Suede hver til sitt i 2003. Bandet ble gjenforent i 2010 og i kjølvannet kom albumene Bloodsports i 2013 og Night Thoughts i 2016.


LES OGSÅ: Nå blir det dyrere å bruke Spotify.


Det alternative rockebandet ble grunnlagt i London allerede i 1989, og på 90-tallet var de blant de mest sentrale britpopbandene sammen med blant andre Blur, Oasis, Pulp, Supergrass og Verve.

(©NTB)

ANNONCE