Nyhet

Den norske festivalen hylles i britisk presse

GAFFA.no - alt om musikk.

«En rik og variert fryd i hjertet av en av Europas vakreste byer» - slik beskriver The Line Of Best Fit årets utgave av Pstereo i en større reportasje.

I forrige måned gikk Pstereo av stabelen på Marinen i Trondheim med et program bestående av store trekkplastre, inkludert Kraftwerk, Gåte, Aurora, Mogwai, Sigrid, Sepultura og Lil Pump.

GAFFA var selvsagt til stede på Pstereo, men også representanter for internasjonal presse har virkelig oppdaget festivalperlen. I en stor reportasje i britiske The Line Of Best Fit presenteres Pstereo og Trondheim for britiske musikkelskere.


LES OGSÅ: GAFFAs Pstereo-anbefalinger.

Journalisten Patrick Clarke trekker festivalen frem som den mest vitale i byen, sammenlignet med Trondheim Calling, Trondheim Jazz Festival, Bakkefestivalen, Trondheim Rocks og UKA, priser festivalområdet og musikkutvalget.

Sigrid, Lonely Kamel, The Fjords, Aurora og Black Moon Circle er de norske navnene som får ros i artikkelen.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Om sistnevnte skriver Clarke:


— De spiller på Club Pstereo, i den lille Byscenen Bar over Almas restaurant i sentrum av byen, og er kraftfulle når de blåser seg gjennom stratosfæren med en space-rock jam av galaktiske proporsjoner.

LES OGSÅ: U2 måtte avlyse turnéåpningen.

Også konsertene til Kraftwerk, Sepultura, Lil Pump, Mogwai og Sheer Mag trekkes frem som minneverdige.


Pstereo er tilbake i 2019. Foreløpig er ingen artister annonsert til programmet, men datoene for neste års utgave av festivalen blir 15. til 17. august. Vi gleder oss!

ANNONCE