Nyhet

Den første headlineren til Bergenfest 2019 er offentliggjort

GAFFA.no - alt om musikk.

Madrugada legger ut på festivalturné.

Tidligere har Madruga annonsert, og solgt ut, to kvelder i Oslo Spektrum i februar – der Ane Brun er invitert med som gjest – for å markere 20-årsjubileet til bandets legendariske debutalbum, Industrial Silence. Tre av fire originalmedlemmer stiller: Sivert Høyem, Frode Jacobsen og Jon Lauvland Pettersen, trommeslageren fra bandets to første plater.

Nå har Sivert Høyem & co annonsert flere planer for sommeren.


LES OGSÅ: Madrugada gjenforenes i 2019.

I en pressemelding tirsdag morgen kan arrangørene bak Bergenfest bekrefte at det gjenforente bandet skal headline neste års utgave av festivalen.

— Til sommeren spiller legendariske Madrugada en meget eksklusiv runde festivaler etter at flere av bandets annonserte konserter er utsolgt, herunder to konserter i storstuen Oslo Spektrum. Bergenfest er henrykt over å skrive bautabandet på toppen av 2019-plakaten, sier presseansvarlig Ole-Morten Algerøy i en kommentar til GAFFA.


Artikkelen fortsetter under bildet.

Madrugada. FOTO: Knut Aaserud


I tillegg til opptredenen på Bergenfest er det klart at Madrugada også stiller på Piknik I Parken i Oslo, Malakoff i Nordfjordeid, Trollrock på Beitostølen, Sverresborg i Trondheim, Parkenfestivalen i Bodø og Rakettnatt i Tromsø neste sommer.

Industrial Silence er debutalbumet til det som skulle bli et av våre største og høyest ansette rockeband. Ett tiår etter at bandet sist var ute på veien forenes nå tre av fire originalmedlemmer for å lufte det klassiske albumet og alle Madrugadas gigantiske hits, avslutter Algerøy.

LES OGSÅ: Første skoledag ved ny musikkutdanning.


Bergenfest 2019 går av stabelen 12. 15. juni neste år.

ANNONCE