Nyhet

Madrugadas gjenforening i Oslo Spektrum er nærmest utsolgt

GAFFA.no - alt om musikk.

Billettene til Madrugadas gjenforening over to kvelder i Oslo Spektrum neste år er på det nærmeste utsolgt.

«Det er nå billetter igjen tilsvarende en middels norsk skoleklasse. Himmel og hav! Og fy fasan!», heter det fra arrangør Stageway på arrangementets Facebook-side. Det tok 48 timer, og bandet sier i en uttalelse:

— Vi er glade og takknemlige for å fremdeles ha et så fantastisk publikum.


LES OGSÅ: Dette bør du få med deg på OverOslo denne uka.

De to Madrugada-konsertene – der Ane Brun er invitert med som gjest – markerer 20-årsjubileet til bandets legendariske debutalbum, «Industrial Silence». Tre av fire originalmedlemmer stiller: Sivert Høyem, Frode Jacobsen og Jon Lauvland Pettersen, trommeslageren fra bandets to første plater.

— Å komme sammen med Jon og Frode og spille denne musikken igjen betyr utrolig mye for meg. Det kjennes ut som jeg går tilbake til kilden, sa Høyem til Aftenposten da gjenforeningen ble kjent i forrige uke.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Madrugada ga ut ytterligere fire studioalbum og en liveskive, og jobbet med det som ble deres siste plate da Robert Burås døde i 2007. De slapp det selvtitulerte albumet i 2008, fulgt av en turné der Cato «Salsa» Thomassen var en av de to gitaristene som steppet inn for Burås. Han blir også med på Spektrum-scenen neste år, sammen med Christer Knutsen.


LES OGSÅ: Will Ferrell lager film om Eurovision.

Nå er fansen spent på om Madrugada skal gjøre som Midnight Choir, og gjenforenes på flere scener. Om mulighetene for mer uttalte Høyem:

— Vi tenker at det vi opplever i Spektrum vil bestemme omfanget av hva som eventuelt skjer videre. 


(©NTB)

ANNONCE