Nyhet

Kommer Nirvana til å bli gjenforent i helgen?

GAFFA.no - alt om musikk.

Det har kommet flere hint om en mulig gjenforening av Nirvana de siste dagene.

Foo Fighters har kommet med små hint om en eventuell Nirvana-gjenforening i helgen, når Foo Fighters skal opptre under den amerikanske festivalen CalJam. Det skriver NME.

Nylig postet nemlig bandet kryptiske innlegg på Twitter, som hinter om et mulig comeback. Den første kom da bandet meddelte at de vil vise den nye Joan Jett-dokumentaren på festivalen, sammen med denne teksten:


«Vi kan nesten ikke vente!!!! Hva annet kan vi ha planlagt?? Stay tuned», skrev Foo Fighters på deres Twitter-profil.

LES OGSÅ: Oslo-utested stenger dørene.

Joan Jett var med da Nirvana spilte en «one-time performance» i 2014, da de ble innlemmet i Rock and Roll Hall Of Fame.


Artikkelen fortsetter under Twitter-innlegget.


Et annet hint kom da Foo Fighters postet et videoklipp fra den tidligere nevnte konserten og skrev «This is a Jam» – en tweet, som senere ble retweetet fra Nirvanas offisielle Twitter-konto.

Noe som også peker på en mulig gjenforening på CalJam Festival, mener mange.

LES OGSÅ: Anmeldelse av det nye albumet til Sushi x Kobe.


I tillegg til Foo Fighters, med de to tidligere Nirvana-medlemmene Dave Grohl og Pat Smear, spiller Nirvanas tidligere bassist Kris Novoselic også på festivalen med sitt band Giants In The Trees. 

Nirvana var aktive i perioden 1987 til Kurt Cobains død i 1994. Trommeslager Dave Grohl var medlem av bandet fra 1990-1994, mens Krist Novoselic var med fra start til slutt. Guitarist Pat Smear var med i et enkelt år på starten av 90-tallet og spiller i dag som gitarist i Foo Fighters.

ANNONCE