Nyhet

Utopia med nytt artistslipp

GAFFA. no - alt om musikk.

«En av landets fineste låtskrivere» bekreftet til Stavanger-festivalen.

Det er arrangørene bak Utopia som kan melde at Sondre Justad (bildet) blir å se på sommerens utgave av festivalen.

Og det er ikke små meritter den unge artisten har samlet seg opp i løpet av sin korte karriere. Debutalbumet Riv I Hjertet lå på VG-lista i over et år, seks av ti spor ble radiolista, han har dratt inn over 30 millioner streams og flere utsolgte turnéer.


LES OGSÅ: Antiklimaks fra årets største by:Larm-hype.

I fjor høst slapp han på en uke både to singler og sin største turné hittil. Ingenting og Paradis gikk begge rett inn på NRK P3s spillelister, og turnéen som starter i april, slo raskt salgsrekorder landet over.

— Sondre har hatt en fantastisk utvikling, og har befestet seg som en av landets fineste låtskrivere og ikke minst en av de råeste artistene jeg har sett live! Jeg ser allerede for meg solnedgang tidlig kveld i Amfiet og flere tusen som synger i kor «Æ vil kjenn at æ lev, vil kjenn at det riv i hjertet!». Det blir garantert magi, sier festivalsjef Espen Yung Svendsen i en kommentar.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Utopia arrangeres i 2018 for andre gang. I forrige måned ble Kygo annonsert som første headliner. I fjor kunne festivalen blant annet by på store navn som David Guetta, Ina Wroldsen og Matoma.


LES OGSÅ: Her er årets konsertarrangører.

Årets utgave av festivalen går av stabelen 24. og 25. august.

ANNONCE