Nyhet

Popstjernen snakker ut om sykdommen

GAFFA.no - alt om musikk.

— Jeg kan ikke lenger late som om alt er perfekt og bra, sier Halsey.

Popstjernen lider av sykdommen endometriose, en smertefull tilstand som rammer kvinner, og som kan føre til sterke magesmerter, unormale blødninger og ufrivillig barnløshet. I forbindelse med Endometriosis Foundation Of Americas årlige Blossom Ball i New York denne uka holdt hun en tale til de som hadde møtt opp.

— Jeg kan ikke lenger late som at bare fordi jeg er en popartist og ute på turné, så er alt perfekt og bra, og at huden min alltid er perfekt, at jeg er i form og at klærne mine alltid er perfekte, sa hun blant annet ifølge NME.


LES OGSÅ: Konsertarrangør bruker Listhaug i promoteringen.

Videre la hun ut om sine egne erfaringer med sykdommen, og la til at hun synes det var vanskelig å ikke føle seg «selvsikker» når hun skulle ut på scenen og opptre for store publikumsmengder. Hele talen hennes er inkludert i videoen nedenfor.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Ashley Nicolette Frangipane, som hun egentlig heter, har satt solide avtrykk i popverdenen de siste årene. Etter å ha slått seg opp med coverlåter på YouTube og Tumblr, kom debutalbumet Badlands i 2015 og gikk direkte inn på en andreplass på Billboard-listen. I 2016 sang hun på en av årets største hits; The Chainsmokers' Closer, og sommeren 2017 ga hun ut sitt andre album Hopeless Fountain Kingdom, som gikk rett inn på førsteplass på listene i USA.


LES OGSÅ: Cardi B med #MeToo-kritikk.


Hopeless Fountain Kingdom ble anmeldt til fire stjerner her i GAFFA. Det samme antallet stjerner ble artisten også tildelt for sin konsert i øsende sommerregn på Bergenfest kort tid etter utgivelsen.

— Halsey måtte kjempe mot værgudene mellom de syv fjell denne lørdagskvelden, men gjennom storparten av konserten kom hun godt fra det med sin blanding energi, humor og glede, mente blant annet anmelder Tord Litleskare.

ANNONCE