Nyhet

Popstjernen åpen om sykdommen - spontanaborterte på scenen

GAFFA.no - alt om musikk.

Den amerikanske artisten Halsey snakket ut om sykdommen i et intervju hos «The Doctors».

Popstjernen lider av sykdommen endometriose, en smertefull tilstand som rammer kvinner, og som kan føre til sterke magesmerter, unormale blødninger og ufrivillig barnløshet.

LES OGSÅ: Nå blir det dyrere å bruke Spotify.


I det amerikanske TV-programmet «The Doctors» snakket hun nylig ut om dette. Der fortalte hun blant annet at hun har spontanabortert på scenen, og videre om hvordan det påvirker hverdagen og turnélivet. Det skriver NME.

Se utdrag fra programmet nedenfor.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Det er ikke første gang Halsey snakker ut om sykdommen.


Under Endometriosis Foundation Of Americas årlige Blossom Ball i New York for en drøy måned siden, holdt hun en tale til de som hadde møtt opp. Hun uttalte blant annet følgende:


— Jeg kan ikke lenger late som at bare fordi jeg er en popartist og ute på turné, så er alt perfekt og bra, og at huden min alltid er perfekt, at jeg er i form og at klærne mine alltid er perfekte.

Gjør suksess som artist

Ashley Nicolette Frangipane, som hun egentlig heter, har satt solide avtrykk i popverdenen de siste årene. Etter å ha slått seg opp med coverlåter på YouTube og Tumblr, kom debutalbumet Badlands i 2015 og gikk direkte inn på en andreplass på Billboard-listen. I 2016 sang hun på en av årets største hits; The Chainsmokers' Closer, og sommeren 2017 ga hun ut sitt andre album Hopeless Fountain Kingdom, som gikk rett inn på førsteplass på listene i USA.


LES OGSÅ: Overraskende gjesteopptredener på Foo Fighters-konsert.

Hopeless Fountain Kingdom ble anmeldt til fire stjerner her i GAFFA. Det samme antallet stjerner ble artisten også tildelt for sin konsert i øsende sommerregn på Bergenfest kort tid etter utgivelsen.

— Halsey måtte kjempe mot værgudene mellom de syv fjell denne lørdagskvelden, men gjennom storparten av konserten kom hun godt fra det med sin blanding energi, humor og glede, mente blant annet anmelder Tord Litleskare.


ANNONCE