Nyhet

G-Eazy arrestert etter slagsmål i Stockholm

GAFFA.no - alt om musikk.

Bay Area-rapperen har blitt arrestert i Sverige etter slagsmål på en nattklubb.

Det melder flere internasjonale medier, inkludert Sveriges Radio og TMZ. Hendelsen skal ha inntruffet på nattklubben Solidaritet hvor G-Eazy og hans like berømte artistkjæreste Halsey dro etter å ha opptrådt for et fullstappet Annexet i den svenske hovedstaden onsdag kveld.

LES OGSÅ: Hiphops største kranglefant klar for Norge.


Rapperen er nå mistenkt for vold mot en offentlig tjenestemann og skal ha blitt satt i arresten da påtalemyndighetene opplyser at det er «fare for at han skal rømme landet».

— Jeg anser det som sannsynlig at han anklages for vold mot en tjenestemann og det er også en risiko for at den mistenkte stikker av eller på annet vis unnslipper søksmål eller straff, altså «flyktfare», sier aktor Carl Mellberg til Sveriges Radio

Artikkelen fortsetter under videoen.

I avhør har rapperen erkjent skyld i samtlige tre brudd han er tiltalt for; voldt mot tjenestemann, voldelig motstand og narkotikabrudd. Han skal ha vært i besittelse av kokain da han ble pågrepet, skriver Omni.se.


LES OGSÅ: Internasjonale toppnavn til Stavanger.


G-Eazy skulle etter planen opptre på Landstreff Stavanger denne uken, og har også en turnédato i København søndag kveld. Det er foreløpig ikke klart hvorvidt disse konsertene kan gjennomføres.

GAFFA.no har tatt kontakt med arrangørene av russefestivalen og avventer kommentar.

ANNONCE