Nyhet

G-Eazy: — Skamfull og ubeskrivelig angrende over hendelsen

GAFFA.no - alt om musikk.

Den amerikanske rapperen G-Eazy fikk betinget dom etter nattklubb-bråket i Stockholm forrige uke. Nå skriver han selv om hendelsen på Instagram.

— Takknemlig og velsignet over å være fri og trygg. Skamfull og ubeskrivelig angrende over hendelsen, men fremfor alt er jeg takknemlig for at de slapp meg ut, sykeste opplevelsen i mitt liv, skriver G-Eazy til sine seks millioner følgere på Instagram, og fortsetter:

— Det var en fæl natt med mye uflaks og noen riktig dårlige valg.


LES OGSÅ: Raser mot Live Nation etter bildetabbe.

Vi skrev før helgen at G-Eazy kom i slagsmål på nattklubben Solidaritet, dit han og artistkjæresten Halsey dro etter å ha opptrådt for et fullstappet Annexet i den svenske hovedstaden onsdag i forrige uke. Det skal ha vært en innpåsliten selfielysten fotograf i VIP-rommet på nattklubben som skal ha satt tumultene i gang, skrev Expressen.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Fredag morgen ble verdensstjernen tiltalt for vold mot tjenestemann, voldsom motstand og narkotikabesittelse, nærmere bestemt av kokain. TT melder at G-Eazy innrømmet flere lovbrudd i forbindelse med bråket.


Samme dag fikk han betinget dom og 80.000 kroner i bøter etter en rekordrask rettergang, og kunne fortsette sin Europa-turné.


LES OGSÅ: Stor amerikansk festival avlyst.

Den brakte ham fredag kveld til Norge, der han passende nok opptrådte for russen på Landstreffet i Stavanger – «bare et par timer forsinket», som Dagbladet noterte seg.

Oppdateringen på Instagram fra den angrende synder la han ut fra København, der han opptrådte søndag, med ordene:


— Glad for å være i København i kveld mens jeg gjør det jeg elsker høyest.

(©NTB)

ANNONCE