Nyhet

Oppvarmerne til Guns N' Roses i Oslo er klare

GAFFA.no - alt om musikk.

...og det er et temmelig stort navn som har dukket opp på plakaten i dag.

Torsdag 19. juli inntar gjenforente Guns N' Roses (bildet) Valle Hovin i Oslo som del av sin «Not In This Lifetime Tour». Og i dag er det klart hvem som skal stå for oppvarmingen når de amerikanske rockebandet spiller for sine norske fans.

I en melding på sin offisielle Facebook-side delte Ghost for kun minutter siden en plakat for konserten hvor både de og Tyler Bryant & The Shakedown er lagt til som oppvarmere i Oslo.


LES OGSÅ: Anmeldelse av MØ på Sentrum Scene.

Spesielt Ghost er et stort navn på oppvarmingsfronten, ettersom bandet blant annet kunne selge ut Oslo Spektrum på egenhånd i fjor. Bandet leverte for øvrig en konsert den gang som fikk GAFFAs anmelder Henrik Engø Lesjø til å belønne opptredenen med fem stjerner i sin anmeldelse.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Selv om Guns N' Roses kommer til Oslo i gjenforent tilstand denne sommeren, hovedsakelig med gitarist Slash og bassist Duff McKagan tilbake i besetningen for første gang siden midten av 90-tallet, mangler to nøkkelmedlemmer fra besetningen som spilte inn et av tidenes beste og mest suksessfulle debutalbum. Appetite For Destruction (1987); gitarist Izzy Stradlin og trommeslager Steven Adler.


LES OGSÅ: Mener han må trene kondis før finalen i Lisboa.


Nylig avslørte bandets tidligere manager Alan Niven at bandet i fjor var nære en «ordentlig gjenforening» i forbindelse med en konsert på den pågående turnéen. Izzy Stradlin reiste ifølge Niven ut til en av disse konsertene, og deltok på lydsjekken sammen med resten av bandet. Niven avslørte ikke hvilken konsert dette skjedde på, men nettstedet MetalSucks regner med det er lydsjekken til konserten i Cincinnati det var snakk om, hvor også Steven Adler ble med på scenen under to låter.

— Noe må ha opprørt ham, fordi han dro etter lydsjekken og dukket aldri opp igjen for flere lydsjekker eller opptredener, sier den tidligere manageren, og spekulerer i at noe må ha gjort Izzy Stradlin «pissed off» under lydsjekken.

ANNONCE