Nyhet

Flaata klar med unik konsert-trippel

GAFFA.no - alt om musikk.

Paal Flaata har travle tider i vente på konsertscenene med tre ulike musikalske uttrykk.

Bare på hovedstadsscenen Rockefeller blir han i løpet av få måneder å se tre ganger på de tre ulike scenene, med alt fra mørkerock til akustisk americana og gospel.

— Dette er nok ganske unikt, så vidt jeg kan erindre. Vi har så klart en «husvenn» som Lars Lillo-Stenberg som opptrer i Young Neils, i deLillos og som soloartist, men da sjelden over en så konsentrert periode, sier PR- og markedsansvarlig Rune Valle Tangen i Auditorium.


LES OGSÅ: David Bowie-statuen er vandalisert.

4. mai rykker Flaata inn på storscenen Sentrum Scene for å synge gospellåtene til Elvis sammen med Stephen Ackles, Vidar Busk og fullt band og kor, i oppsetningen «In Memory of Elvis Gospel» – som går land og strand rundt.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Tre uker senere er Flaata tilbake og inntar den minste scenen John Dee i selskap med låtskriverlegenden Chip Taylor, mannen bak Wild Thing. Flaata sang seg gjennom et knippe av hans låter på det Spellemann-nominerte 2012-albumet Wait By The Fire, og det loves en akustisk kveld.


LES OGSÅ: Dette er de mest populære afterski-låtene.


Når sommeren er over og kveldene mørkner i september, er det duket for dobbeltkonsert på Rockefeller med Midnight Choir, der Flaata, Al De Loner og Ron Olsen spiller gjennom 1998-albumet Amsterdam Stranded i sin helhet. Etter at den første konserten 7. september solgte ut, ble det satt opp ekstrakonsert dagen før.

(©NTB)

ANNONCE