Nyhet

Dette bandet greier ikke Foo Fighters-frontmannen å høre på lenger

GAFFA.no - alt om musikk.

Grohl omtaler forholdet til gamlebandet Nirvana som «komplisert».

I et intervju med GQ snakker Foo Fighters-frontmannen og den tidligere Nirvana-trommisen Dave Grohl ut om sitt forhold til Nirvana.

Han forteller blant annet at opplevelsene med Nirvana inkluderte «noen av de største høydepunktene i mitt liv, men også, selvfølgelig, noen av de største nedturene».


LES OGSÅ: Lanserer nyoppusset konsertscene i Oslo.

Videre innrømmer han at det «nesten er umulig» for ham å høre på gamle Nirvana-låter.

Artikkelen fortsetter under videoen.

— Jeg setter aldri på en Nirvana-plate, nei. Selv om de alltid er på et sted. Jeg går inn i bilen, der er de. Jeg går i en butikk, der er de. For meg er det så personlig. Jeg husker alt om disse platene; jeg husker hvilken shorts jeg hadde på da vi spilte dem inn, eller at det snødde den dagen.


LES OGSÅ: Norsk trio skamroses i britisk musikkpresse.


Grohl snakker ifølge Consequence Of Sound om forholdet hans til Nirvana som komplisert, men legger til:

— Det hender jeg går tilbake og finner nye meninger i Kurt [Cobain] sine tekster. [...] Noen ganger slår det meg. ‘Wow, jeg ante ikke at det var sånn han følte det på det tidspunktet‘.

Les hele intervjuet her.


På turné med Foo Fighters

Foo Fighters er for tiden på turné med fjorårets albumutgivelse Concrete And Gold, som ble anmeldt til fire stjerner her i GAFFA. Anmelder Geir Magne Staurland beskrev albumet som en «forskjønnende ripe i lakken» og «et friskere album enn på lenge».

GAFFAs norske lesere kåret også bandet til årets internasjonale gruppe i GAFFA-Prisen 2017.


LES OGSÅ: Gabrielle annonsert til ny norsk festival.

I fjor sommer var bandet headlinere på Roskilde Festival, og i neste måned gjør de sin eneste konsert i Norden denne sommeren på Nya Ullevi i Göteborg 5. juni.

ANNONCE