Nyhet

Dette er årets «Hver Gang Vi Møtes»-deltakere

GAFFA.no - alt om musikk.

Syv nye artister – i spennet fra Bettan til Katastrofe – er i full gang med innspillingen av åttende sesong med «Hver Gang Vi Møtes».

Ifølge TV2 er det en uke siden artistlaget, der også Trine Rein, Maria Haukaas Mittet, Sol Heilo, Tom Mathisen og Lars Bremnes inngår, møttes på Vestre Kjærnes gård utenfor Moss. Resultatet vises på TV 2 i 2019.

Yngstemann og representant for dagens strømmeverden er Petter «Katastrofe» Kristiansen (29). Han sier i en uttalelse at han pleier å følge magefølelsen i alt han gjør.


Det har resultert i at låtene hans er blitt strømmet over 200 millioner ganger på Spotify – og samarbeider med alle fra Marcus & Martinus og Alexander Rybak til Staysman & Lazz. Selv har han toppet VG-listen med Sangen Du Hater i 2016.

LES OGSÅ: GAFFAs Bergenfest-spilleliste.

I år har han vært med på å lage Mads Hansens overraskende superhit Sommerkroppen, som strømmet til gull på bare fem dager.


— Å være med i «Hver Gang Vi Møtes» gir meg godfølelsen i magen. Det er et musikkrelatert program som utfordrer oss artister i ulike retninger og jeg gleder meg til å tolke andres låter og høre dem tolke mine låter, sier Katastrofe.

Elisabeth Andreassen kaller programkonseptet for «varmt og oppriktig».

— At vi har ulike sjangre skaper en fin dynamikk, sier hun.


Vil bruke humor

Tom Mathisen (65) er eldste artist ut i år og sier at han som komiker «ikke kommer unna å bruke humor når jeg fremfører versjoner av de andre artistenes låter».

— Jeg takket ja til å være med i «Hver Gang Vi Møtes» fordi dette er et tv-konsept som fremmer artistenes virke og jeg som jeg som musiker kan stå for, heter det fra Prima Vera-veteranen.


LES OGSÅ: Anmeldelse av Father John Misty i Oslo.

TV 2s programredaktør, Jarle Nakken, uttaler at han har store forventninger til den kommende «Hver Gang Vi Møtes»-sesongen.

— Vi er veldig glade for at nettopp disse sju artistene hadde lyst til å være med på «Hver Gang Vi Møtes». De har alle vært sentrale og satt preg på den norske musikkscenen gjennom mange år. Vi gleder oss til å få høre musikken og alle de gode samtalene denne sesongen.


(©NTB)

ANNONCE