Nyhet

Hør ny låt fra Katastrofe

Gladgutten fra Fredrikstad har tryllet frem en poetisk liten sommervise om en jente som kanskje het Maria.

Konkurransen om årets sommer-landeplage spisser seg allerede til, og nå har også Petter "Katastrofe" Kristiansen hevet seg hodestups inn i kampens hete, med et aldeles kompromissløst bidrag. Noen er kanskje ikke helt klar for at vibber fra sommerfylla på brygga i Fredrikstad skal spre seg til det ganske land, men med låta Maria er det godt mulig Katastrofe oppnår akkurat det. Så det er igrunnen bare å akseptere det allerede nå, og gjøre seg klar for at "En ekte dobbel D med muskuløse lår" tar sitt jerngrep over radioen din i sommermånedene som kommer.

Fredrikstad-kællen Katastrofe inntok toppen av hitlistene først med singelen Bleik og sur, som oppnådde kvadruppel platinastatus. Om Maria uttaler han:

- Ukulele, spanske trommer, trekkspill og kassegitar - Historien om en frøken jeg møtte nede i Skårakrysset. Ikke ta meg på ordet, men jeg tør nesten sikkert påstå at hun het Maria. Det hørtes ut som kunne bli en gladlåt i mine ører – Så, da skrev jeg den. 

Se sangtekstvideo for Maria nå, og les deg opp på hver eneste poetiske setning mannen har klart å trylle frem i sin beskrivelse av den semi-navnløse, men fagre kvinnen:

 ANNONCE