Nyhet

Radiohead snakker ut om 2012-ulykken

GAFFA.no - alt om musikk.

For første gang på seks år vender Radiohead tilbake til Toronto etter tragedien i 2012 som drepte deres tekniker Scott Johnson.

Den gang i 2012 da ulykken inntraff var bandet i gang med forberedelsene til deres konsert i Downsview Park i den canadiske byen da scenetaket kollapset ned over den 33 år gamle teknikeren Scott Johson. Tre personer ble i tillegg skadet i ulykken.

I et nytt intervju med BBC uttaler trommeslager Phil Selway seg om ulykken, og om rettsoppgjøret som aldri ble fullført.

LES OGSÅ: Anmeldelse av Guns N' Roses i Oslo.

— Det har ikke vært noen reelle svar. Det er veldig frustrerende. Uten svarene kan vi ikke sikre oss at en ulykke som dette ikke kan skje igjen, sier han blant annet i intervjuet.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Rettssaken brøt sammen høsten 2017 på grunn av en teknikalitet. Det var flere anklager mot Live Nation, stilasfirmaet Optex Staging And Service og teknikeren Dominic Cugliari, anklager som handlet om arbeidsmiljø og sikkerhet under scenearbeidet.

Live Nation nektet all skyld i ulykken.

LES OGSÅ: Slik så det ut da Slowdive spilte sin mest intime konsert på 25 år (i Bergen!).

Radiohead spilte i Toronto torsdag kveld og gjør sin andre konsert i byen fredag kveld. Dette blir bandets første konserter i byen siden ulykken.

ANNONCE