Nyhet

Kvelertak-konserten i hjembyen ble avlyst

GAFFA.no - alt om musikk.

På grunn av ekstremvær.

Konserten med Kvelertak i hjembyen Stavanger i går ble avlyst. Konserten skulle foregå utendørs utenfor Stavnger konserthus under arrangementet Tall Ships Races.

LES OGSÅ: Kvelertak kommer med uttalelse etter at vokalisten brått sluttet i bandet.


— Det er sikkerhetsmessige vurderinger som ligger bak beslutningen om å avlyse. Vi beklager dette på det sterkeste. Kombinasjonen av vindstyrke, vindretning og varslet nedbør for kvelden kan skape farlige situasjoner. Det kan vi ikke risikere, sier prosjektleder Knud Helge Robberstad i en pressemelding.

Ny vokalist

Tidligere denne måneden kom den overraskende meldingen om at Erlend Hjelvik hadde sluttet i Kvelertak. Nyheten ble raskt fulgt opp med en pressemelding fra de resterende medlemmene, som blant annet meldte at bandet ville fortsette med en ny vokalist som etter planen skulle presenteres allerede under Kvelertaks konsert på Fjellparkfestivalen.


LES OGSÅ: Stor festival i New York avlyst på grunn av været.

20. juli på Fjellparkfestivalen ble det klart at det er Ivar Nikolaisen, vokalist i Silver og The Good, The Bad & The Zugly, som stepper inn i bandet. Konserten i Stavanger i går skulle være med ham.

Nikolaisen har gjort gjesteopptredener med Kvelertak siden 2009, og bidro med vokal på låta Blodtørst fra debutplata deres.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Kvelertak ble startet i 2007 og med Erlend Hjelvik som vokalist og frontmann har bandet gitt ut studioalbumene Kvelertak (2010), Meir(2013) og Nattesferd (2016). Bandet har slått an internasjonalt og varmet tidligere i år opp for Metallica på flere konserter i Europa.


LES OGSÅ: Lege bekymret for festivalgjester.

I 2013 ble Kvelertak stemt frem i to kategorier i GAFFA-Prisen; årets norske gruppe og årets norske album.

ANNONCE