Nyhet

Her er den nye vokalisten i Kvelertak

GAFFA.no - alt om musikk.

Tidligere denne uka kom den overraskende meldingen om at Erlend Hjelvik hadde sluttet i Kvelertak.

Nyheten ble raskt fulgt opp med en pressemelding fra de resterende medlemmene, som blant annet meldte at bandet ville fortsette med en ny vokalist som etter planen skulle presenteres allerede fredag under Kvelertaks planlagte konsert på Fjellparkfestivalen.

I kveld er det klart at det er vokalist i Silver og The Good, The Bad & The Zugly, Ivar Nikolaisen, som stepper inn i bandet.


LES OGSÅ: Erlend Hjelvik slutter i Kvelertak.

Det kommer frem i en pressemelding fra Kvelertak.

— Vi har turnert sammen med hans andre band flere ganger opp igjennom årene, og ingenting føles mer naturlig enn å trå ut på scenen med Ivar i front, heter det fra bandet.


Artikkelen fortsetter under bildet.

Nytt bandbilde. FOTO: Stian Andersen


Nikolaisen har gjort gjesteopptredener med Kvelertak siden 2009, og bidro med vokal på låta Blodtørst fra debutplata deres.

LES OGSÅ: Slik så det ut da Slowdive spilte sin mest intime konsert på 25 år.

— Erlend er en løve. Jeg er ei lita rotte! Men denne rotta er rimelig forbanna og full av smitte og pestilens, klar for å spre faenskap til nye høyder! Men mest av alt ser jeg frem til å aldri gå på jobb igjen, sier den nye frontmannen ifølge pressemeldingen.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Kvelertak ble startet i 2007 og med Erlend Hjelvik som vokalist og frontmann har bandet gitt ut studioalbumene Kvelertak (2010), Meir (2013) og Nattesferd (2016). Bandet har slått an internasjonalt og varmet tidligere i år opp for Metallica på flere konserter i Europa.


I 2013 ble Kvelertak stemt frem i to kategorier i GAFFA-Prisen; årets norske gruppe og årets norske album.

ANNONCE