Nyhet

Erlend Hjelvik slutter i Kvelertak

GAFFA.no - alt om musikk.

Vokalisten deler åpent brev med fansen på Facebook.

Nyheten om at Kvelertak-frontmann Erlend Hjelvik slutter i bandet har nettopp kommet ut.

I et åpent brev til fansen på Facebook skriver Hjelvik blant annet at det er «nødvendig» for ham å gå sine egne veier, og at selv om tiden i bandet har vært både morsom og givende har det også tatt på.


«Grunnet omstendigheter utenfor min kontroll kommer jeg ikke til å ha mulighet til å gjøre våre siste fire konserter som er planlagt i Norge denne sommeren. Jeg beklager overfor festivalarrangørene og fansen som hadde planlagt å få med seg disse konsertene», skriver han videre.

LES OGSÅ: Beatles-strid fortsetter i ny bok.

Kvelertak ble startet i 2007 og besto frem til i dag av Erlend Hjelvik, Vidar Landa, Bjarte Lund Rolland, Maciek Ofstad, Marvin Nygaard og Kjetil Gjermundrød. Det er foreløpig ikke bekreftet hvorvidt bandet planlegger å fortsette med en ny frontmann.


Artikkelen fortsetter under Facebook-meldingen.

Bandet skulle etter planen opptre på Fjellparkfestivalen fredag denne uka.


— Det kom veldig bardus på dette. Det er jo dumt i og med at det er fire dager til festivalen og de er det største trekkplasteret sammen med Delillos. Vi vet ikke hva som skjer, men bookinggruppen vår jobber med saken og hører med bookingbyrået deres hva som vil skje. Vi håper og tror publikummet vårt har forståelse, sier festivalsjef Simen R. Berrefjord til VG.

LES OGSÅ: Ny musikkvideo fra Father John Misty.

Med Erlend Hjelvik som frontmann rakk Kvelertak å slippe studioalbumene Kvelertak (2010), Meir (2013) og Nattesferd (2016). Sistnevnte ble anmeldt til fem stjerner her i GAFFA.


ANNONCE