Nyhet

Gucci Mane skal lage film om sitt kaotiske liv

GAFFA.no - alt om musikk.

Siden løslatelsen for to og et halvt år siden har Gucci Mane tilsynelatende gått metodisk til verks for å bli en dominerende figur innenfor hiphop. Nå ser det ut til at han skal bevege seg over på storskjermen for å ytterligere utvide sitt rennomé.

26. mai 2015 ble Gucci Mane løslatt fra det vi håper ble hans siste opphold bak murene. Selv om Gucci siden tidlig 2000-tallet har sonet en rekke dommer, har han også vist en arbeidsmoral uten sidestykke. En artikkel skrevet av XXL viser til hvordan han i perioden 2005 til 2015 ga ut hele 78 fulle prosjekter.

I tillegg var han med på å grunnlegge fundamentet for trap-bølgen i Atlanta. En sound som drastisk preger dagens populærmusikk.


LES OGSÅ: Går hardt ut mot #MeToo-kampanjen.

Tilbake i september ga Gucci Mane ut selvbiografien «The Autobiography of Gucci Mane», hvor hans turbulente liv ble gjenfortalt i detalj.

Han tok denne uka til Twitter for å fortelle om sine planer for filmatisering av biografien.


Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.


Det ser også ut til at han vil få nok et tilskudd til sin allerede imponerende CV, ettersom ting kan tyde på at han selv har planer om å regissere film.

Om alt går som planlagt vil det ikke være første gang vi ser «Guwop» på storskjermen. Rapperen hadde også en betydelig rolle i Harmony Korines stilistiske og selvbevisste «Spring Breakers» fra 2012.

LES OGSÅ: Sigrid returnerer til Pstereo denne sommeren.


Nå gjenstår det bare å se hvem som skal forsøke å portrettere en av hiphops mest energiske figurer foran kamera.

ANNONCE