Nyhet

Gucci Mane avlyser Slottsfjell-opptreden på kort varsel

Hiphop-artisten skulle ha spilt på festivalen i kveld.

Hiphop-artisten skulle egentlig ha spilt på Slottsfjell i kveld. Nå er konserten avlyst.

Gucci Mane har avlyst kveldens konsert på Slottsfjell. I en pressemelding fra festivalen forklares avlysningen med at rapperen har fått kansellert et fly på vei til Norge.

Les meldingen fra festivalen under:


«På grunn av en kansellert flygning rakk ikke Gucci Mane sitt videre fly til Norge, og han kommer seg derfor ikke til Tønsberg i tide. Slottsfjell har gjort alt for å bistå i denne uforutsette situasjonen, men det viste seg dessverre å være umulig å løse tidsnok.»

LES OGSÅ: Risikerer 44 år i fengsel.

Erstatter for Gucci Mane blir ifølge festivalen NMG NMG/G-fest. Hiphop-kollektivet spilte på Red Bull Music Academy-scenen under Kastellnatt torsdag, og stepper inn på kort varsel.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Den amerikanske rapperen slapp i fjor ut av fengsel etter å ha sonet en dom på to år - og leverte kjapt musikalsk i form av samarbeidet med Oslo-aktuelle Rae Sremmurd på superhiten Black Beatles, samt et solid comeback-album, Everybody Looking, i august.


LES OGSÅ: Stort intervju med Lorde.

Vår anmelder Damir Sepulveda Espinoza skrev blant annet følgende om albumet:

Everybody Looking er en videreføring og noen ganger en repitisjon av det gamle. Teamet rundt serverer blandet 808-støy som han kan rappe over. Rustne vokaler til tross, låter som Waybach og Gucci Please er en solid påminnelse om hvordan det høres ut når Gucci er på sitt beste.


Les hele anmeldelsen her.

ANNONCE