Nyhet

Amerikansk stjernerapper gjester Slottsfjell

Først Roskilde - så Tønsberg!

Forrige uke ble Gucci Mane (bildet) tilføyet programmet til Roskilde Festival i Danmark - sammen med blant andre A Tribe Called Quest og Lorde.

Nå er det klart at den amerikanske rapperen også rekker en tur innom Norge når han først er i hooden.

I midten av juli gjester Gucci Mane festivalen Slottsfjell i Tønsberg.


— På tross av at han har vært ute i hardt vær gjennom det meste av karrieren sin, har Gucci Mane kommet med noen av de råeste utgivelsene i sin sjanger. Det siste året har han virkelig vist at han fortsatt er en av de største i sin klasse både på plate og live. Vi gleder oss helt vilt til å se han på Slottsfjell i sommer, skriver presseansvarlig Magni Sørløkk i en kommentar til GAFFA.

Gucci Mane slapp i fjor ut av fengsel etter å ha sonet en dom på to år - og leverte kjapt musikalsk i form av samarbeidet med Oslo-aktuelle Rae Sremmurd på superhiten Black Beatles, samt et solid comeback-album, Everybody Looking, i august.

Vår anmelder Damir Sepulveda Espinoza skrev blant annet følgende om albumet:


Everybody Looking er en videreføring og noen ganger en repitisjon av det gamle. Teamet rundt serverer blandet 808-støy som han kan rappe over. Rustne vokaler til tross, låter som Waybach og Gucci Please er en solid påminnelse om hvordan det høres ut når Gucci er på sitt beste.

Les hele anmeldelsen her.

Årets utgave av Slottsfjell arrangeres 12. til 15. juli med artister som Prodigy, G-Eazy, Dagny, Gabrielle, Veronica Maggio, Astrid S, Julie Bergan, Tove Lo, The Hives, Mac Miller og AURORA på programmet.


Festivalpass er allerede i salg, og kan enkelt kjøpes via GAFFA LIVE.

ANNONCE