Nyhet

Anderson .Paak tilbake til Norge

GAFFA.no - alt om musikk.

Hiphop-stjerneskuddet spiller på Kadetten i sommer.

Etter å ha imponert sine norske fans med sine konserter på Parkteatret, Øyafestivalen og som oppvarmer for Bruno Mars i Telenor Arena i løpet av de siste to årene, er det klart at Anderson .Paak (bildet) igjen skal opptre i Norge.

LES OGSÅ: GAFFA presenterer egen scene på by:Larm.


Det er den nye festivalen Kadetten Music Festival i Sandvika utenfor Oslo som har sikret seg stjerneskuddet.

— Anderson .Paak er selvsagt en stor favoritt også hos oss, og vi er utrolig stolte av at han valgte å komme til Kadetten denne sommeren. Publikum vil få seg litt av en lytteropplevelser fra en av vår tids store musikalske fornyere, sier festivalens bookingsjef Toffen Gunnufsen i en kommentar til GAFFA.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Anderson .Paak debuterte i 2014 med albumet Venice, og da Dr. Dre brøt mange års stillhet med sitt album Compton året etter var han med på hele seks av albumets totalt 16 låter. Året etter ble han allemannseie med sitt sjelfulle og varme Malibu, et album som fikk en fantastisk mottakelse blant publikum og presse.


LES OGSÅ: Elisabeth Moss skal spille punker.


Kadetten Music Festival arrangeres for første gang i dagene 3. og 4. juli. I tillegg til Anderson .Paak dukker internasjonale profiler som Marshmello, Ty Dolla $ign, Tyler, The Creator, Khalid, Lil Pump og norske favoritter som Myra og Kamelen opp på programmet.

Mer informasjon om program og billettsalg finner du på festivalens offisielle nettsider.

ANNONCE